Preprosto in Učinkovito

Razkuževanje je lahko zapleten postopek. Sanosil tehnologija je kompleksna, vendar čudovito preprosta. Sanosil ostaja učinkovit pri različnih temperaturah in pH vrednostih in je kemično združljiv z večino sredstev. Uniči 99.99% vseh bakterij in preko 140 različnih patogenih organizmov. Ni znane bakterije, ki bi bila nanj odporna in nima vrzeli v učinkovitosti. Ko Sanosil uporabljamo na različnih površinah, ga ni potrebno spirati, saj za sabo pušča nevidno plast srebrovih ionov, ki površino ščiti pred ponovno rastjo mikrobov.

 • Dolgi rezedual.
 • Preprečuje rekontaminacijo
 • Brez nevarnosti da postanejo bakterije rezistentne.
 • Učinkovitost pri temperaturah od 0°C – 95°C
 • Ne obremenjuje okolico z vonjem.
 • Ne draži kožo, oči in organe za dihanje v dozirni obliki.
 • Ne menja okus tretiranega medija.
 • Izpiranje in neutralizacija po dezinfekciji ni potrebna.
 • Ne proizvaja stranskih spojin.
 • Skladiščenje do 5 let
 • Patentiran
 • Surovine in končni proizvod je atestiran po ISO 9001 resp. ISO 9002.
 • EPA Certifikat štev.: 84526-1
 • Reg. biocidnih proizvodov RS:

  Št.:  18415-158, 18415-159, 18415-160,

  5406-108.

   Sanosil Super 25 Ag

Koncentrat Sanosil je  namenjen uporabi pri večjih objektih, v prehrambeni  in kozmetični industriji, industriji pijač, itd. Zaradi njegove sestave in lastnostih je odlično sredstvo za pripravo tople in hladne sanitarne vode, odpravljanju in preprečevanju legionele ter biofilma in pripravi pitne vode.


Embalaža: 1kg, 5kg, 10kg, 30kg


Za dodatne informaciji pojdi na Priprava vode, Legionela, Hladilni stolpi, Agrikultura ali Prehrambena industrija.


 

Sanosil S003 Ag

Dezinfekcijska raztopina pripravljena za uporabo, ki se lahko uporablja za splošno dezinfekcijo površin, predmetov in cevi v živilski industriji, hotelih, kuhinjah v restavracijah, stavbah, bolnišnicah, športnih in wellnes centrih, itd.


Embalaža: 1L, 5L, 10L, 25L (ročke)

                  2L (pršilka)


Za dodatne informaciji pojdi na površinska dezinfekcija.

 


Sanosil S010
Sanosil S010, biocid z dokazanim širokim spektrom oksidacije, je edinstvena zmes vodikovega peroksida in srebra. Je najmočnejša, najbolj ekonomična izbira med biocidi, ki so trenutno prisotni na tržišču. Sanosil je neprimerljivo učinkovit pri odstranjevanju in preprečevanju biofilma ter mikrobiologije v vodovodnih sistemih in rezervoarjih. Njegove lastnosti in sestava omogočajo dolgotrajno in učinkovito konzervacijo vode ter pripravo pitne vode.

Embalaža:   1L, 5L, 10L, 25L (ročke)

                    2L (pršilka)


Za dodatne informaciji pojdi na Priprava vode,Legionela, Hladilni stolpi, površinska dezinfekcija.

 

Sanosil SS25-4

Dezinfekcijsko sredstvo Sanosil® SS25-4 Ag odlikuje predvsem učinkovitost,  možnost različnih načinov uporabe (hladno zamegljevanje, razprševanje, namakanje, brisanje oziroma nanašanje s krpo, itd.)


Embalaža: 100ml, 500ml


Za dodatne informacije pojdi na Površinska dezinfekcija.

 

Sanosil Halo

Sanosil Halo je edinstvena naprava, ki spremeni dezinfekcijsko sredstvo    Sanosil v ionizirane delce in jih razprši po prostoru. Pri tem doseže prav vsako površino, ki pride v stik z razpršenimi delci, vključno s težko dostopnimi deli, ki jih sicer z običajnim čiščenjem ne bi dosegli.


Za dodatne informacije pojdi na Sanosil Halo

   
ULV Fogger
DH150 je novo razvita ULV (Ultra Love Volume)
naprava za megljenje s fino hladno meglo. Uporabna je predvsem v zaprtih prostorih, saj deluje na električni pogon, primerna pa je tudi za manjše zunanje zamegljevanje. Za dodatne informacije pojdi na DH150


Sanosil EasyDrop
Aplikator dezenficensa z 0,8L  rezervarjem za približno 400 pršenj. Primerno za hitro čiščenje in dezinfekcijo površin.
Širina omela: 26cm
 
 
ValterDent

Preprosta in zanesljiva rešitev mikrobiologije in Bio-filma v cevovodni napeljavi zobozdravniškega aparata z avtomatsko dozirno napravo ValterDent in Sanosilom S010. Vgradnja ValterDent naprave po sistemu „Plug-and-Dose“ uporabniku omogoča doseganja višjih standardov dezinfekcije in higiene. 

Za dodatne informacije pojdi na ValterDent